Sazka slaví rekordní září: za pouhý měsíc vytvořila 64 milionářů

Září byl měsícem zasvěceným všem sázejícím. Loterie společnosti Sazky za poslední čtyři týdny vytvořily každý den hned dva nové milionáři.

Přečtěte si také: Díky Milionovému dešti spadne výherci do kapsy luxusní auťák

Nejvíc v tomto ohledu bodovala domácí královna loterií Sportka. Nejen, že ze všech her Sazky vytvořila nejvíc výherců, kteří si odnesli milion a víc korun. V září ale také hned dvakrát padl Superjackpot. 
 

Hráč ze Zlínska se raduje z 92 milionů

Při nedělním slosování 9. září padla čtvrtá nejvyšší výhra v historii Sportky. Do Zlínského kraje tehdy putovalo neuvěřitelných 92 357 021 korun.
 

Přečtěte si také: V nedělní Sportce padla rekordní výhra přes 92 milionů

Podruhé Superjackpot padl opět v neděli, tentokrát to ale bylo poslední zářijový den. Sázející z Ostravska si vsadil plný tiket a teď se raduje z 22 652 440 Kč.

Bezkonkurenčně nejvíc milionářů vzniklo díky doplňkové hře Sportky Milionový déšť. Při něm se při každém slosování rozdává po dvou milionech korun, a to hned pěti hráčům. Za září je to hned padesát nových dvoumilionářů.
 

V Eurojackpotu hrají Češi o byty i auťáky

O velké ceny se ale hrálo i v Eurojackpotu. Exkluzivně pro tuzemské hráče připravila Sazka novou doplňkovku s názvem Český pátek. Výherce dostal klíče od exkluzivního bytu na Praze 5 v hodnotě 13 milionů korun.

Doplňková hra se bude v Eurojackpotu hrát každý třetí pátek v měsíci. V říjnu to bude Mega pátek, kdy jeden Čech získá SUV Land Rover Discovery za dva miliony korun.

V roce 2018 nadělila Sazka víc než milion korun už 190 hráčům. Těm vyplatila celkem 909 734 606 korun. Nejvíc jich bylo ze Sportky a Šance: 162 milionářů si rozdělilo 789 834 139 korun.
 

Milionový déšť bude padat do 7. října

Jak je vidět, milionové žně nemají u Sazky konce a hrát se skutečně vyplatí. Tento týden ještě naposledy běží Milionový déšť. Abyste mohli být do této doplňkovky zařazeni, je třeba si vsadit plný tiket Sportky spolu se Šancí za 220 korun. Sázet můžete jak klasicky na pobočkách, tak i online na tomto odkazu

Pokud navíc na stránkách Sazky nemáte registraci, za její dokončení vám společnost dá 220 korun, takže můžete mít svůj šťastný tiket Sportky úplně zdarma. Tak ať se vám daří!

Přečtěte si také