SAZKA reportér: učitelka Zdenka by školu nevyměnila ani za výhru v Eurojackpotu
Tentokrát při svých toulkách navštívil náš Sazka reportér paní Zdenku, učitelku prvního stupně na základní škole. Ta si v minulosti kupovala losy, štěstí ve loterii se však na ní ještě neusmálo. Opačná situace je ale u jejích rodičů. „Moji rodiče sázeli dlouhá léta a vyhrávali. Někdy i třetí cenu. Sázeli Sportku." Výhry pak investovali do vybavení bytů a dalších důležitých věcí.
Zdenka sama si nyní koupila byt. Co by tedy udělala s výhrou, kdyby se na ní štěstěna usmála je jasné. „Splatila bych celou hypotéku, abych byla bez závazku a nebyla vázaná nějakou půjčkou.” I o částce má jasno s tím, že „takový tři miliony by bodly.” Zdenka hodně přemýšlela také nad tím, co by udělala, kdyby byla výhra mnohem vyšší, třeba tak vysoká, jako v Superjackpotu Sportky. „No celkově bych život nezměnila, ale určitě bych chtěla cestovat po světě, poznávat různé země...”

 

Práce učitelky by však nenechala. „Mám ji ráda, asi bych pracovala dál. I když, asi bych nevykonávala odpolední aktivity ve škole, za které je příplatek. Toho bych se asi vzdala." Místo odpoledních kroužků by se tak věnovala sama sobě. Na malichernosti ji ale moc neužije, v tomhle je asi pragmatická po svých rodičích. Zbytek astronomické výhry by tedy investovala a šetřila na stáří svoje a svých rodičů.

My paní Zdence děkujeme a přejeme úspěchy v práci i u terminálu, až si zase nějaký z losů koupí. Ten, kdo si nevsadí, nevyhraje.
 

Přečtěte si také