SAZKA reportér: paní Bydžovská věří na čísla ze snů
Pravidelná hráčka se pochlubila výhrou 20 tisíc korun a prozradila, že čísla vybírá podle dat narození nebo ta, která se jí ukáží ve snu.

Paní Bydžovskou jsme zastihli na její zahrádce, o kterou často a s láskou pečuje. Důkazem jsou květy rozeseté všude kolem nás, přírodní jezírko i perfektně udržované záhonky. Pro povídání jsme si vybrali útulné místo ve stínu zahradní houpačky a před objektivem se směje s losem Královská výhra v ruce.

„Losy si kupuji spíš náhodně, není v tom žádné pravidlo. Tentokrát mě ale zaujala Královská výhra, jde na ni prý vyhrát až 15 milionů,” říká seniorka.

Ani číselné hry nehraje pravidelně, většinou tomu dopomůže náhoda. „Když sázím, pak na tiket často vyplňuji oblíbená čísla. Jde o data narození ať už moje nebo mého manžela a vnoučat,” prozrazuje paní Bydžovská.

Věří ale také na sny: „Když se mi o nějakých číslech zdá, jdu je hned vsadit. A občas se mi čísla objeví třeba i náhodou, všimnu si jich na ulici nebo mi na zahrádce vykvete na jedné rostlince nějaký hezký počet kvítků, tak pak číslo také vsadím,” svěřuje se seniorka.

V rodině paní Bydžovské je hraní celoživotní vášní, seniorka vzpomíná třeba na výhru dvacet tisíc korun, kterou Sportka přinesla jejímu manželovi. „A taky se mi jednou zdála čísla, tak jsem muži řekla, aby je vsadil. Jenže on zapomněl a co myslíte? Samozřejmě, že z osudí vypadla!”

Protože jsou ale pro paní Bydžovskou losy i číselné hry hlavně zábavou, na hraní rozhodně nezanevřela. „Kdoví, třeba budu mít štěstí díky Královské výhře,” uzavírá se smíchem povídání seniorka. A Sazka svět jí bude držet palce.

Přečtěte si také