SAZKA reportér: Menší částky chodí, na velkou výhru stále čekáme
Paní Ľubicu jsme odchytili v pražských Riegrových sadech, kde si zrovna dopřávala procházku s pejskem. Sama nesází, zato drží palce manželovi, který je dlouholetým fanouškem Sportky.
 

„To jste mě zastihli docela nepřipravenou, kdybych věděla, že se budu fotit, vezmu si na sebe něco hezčího. Na venčení si ale ráda beru pohodlnější oblečení. Jestli sázím? Já ani ne, to spíš manžel,”  vysvětluje paní Ľubica na úvod.



"Manžel hraje od doby, co jsme se poznali, a to je už nějakých 10 let zpátky. Vlastně mám dojem, že Sportce holdoval už dříve. Asi v tom bude trošku tradice. Jeho rodiče hrávali také, tak se z toho stal menší rodinný rituál. Sportka je vůbec hodně tradiční hra. Sama jsem ještě jako holčička na Slovensku chodila s maminkou podávat tikety,” vzpomíná paní Ľubica, která je původem Slovenka.

Paní Ľubicy jsme se zeptali také na to, zda její manžel dává přednost vlastním číslům nebo náhodnému tipu: “Manžel nehraje pravidelně, ale dává pořád ty svoje čísla. Menší částky, 50 nebo 200 korun, mu docela chodí, pořád ale čeká na opravdu velkou výhru.“

Paní Ľubice děkujeme za rozhovor, jejímu muži pak držíme palce do dalších slosování.

Přečtěte si také