SAZKA reportér: maminka Veronika už vyhrála, když se jí narodila dcerka
Nebem pronikly první sluneční paprsky, které rozehřály tváře, chodníky i městské parky a sníh se už  rozpustil. Maminku Veroniku jsme tak zachytili na dětském hřišti nedaleko školky v Praze 9. První teplejší dny po chladné zimě si šla užít i se svou téměř dvouletou dcerkou.
Sama Veronika moc nesází, ani k tomu momentálně nemá důvod. Štěstí se na ní již usmálo a právě si ho veze v kočárku - dceru Viktorku. Přitom u jednoho miminka by skončit nechtěla a kdyby měla možnost a prostředky, počet dětí by klidně navýšila. Právě v této souvislosti jí přijde koupě losu poměrně lákavá. Ostatně už ví, co by udělala dál, kdyby vyhrála.

„Do práce bych chodit chtěla, ale asi bych změnila práci tak, že bych dělala, co mě skutečně baví. Nebo bych se věnovala tomu, čemu bych doopravdy chtěla.“ Část peněz by také investovala do zdravějšího životního stylu. „Určitě bychom žili zdravěji a ekologičtěji,“ dodává mladá maminka, pro kterou je dobro dětí a rodiny na prvním místě.

A kdyby přišla výhra ve stovkách milionů v Eurojackpotu, procestovala by s rodinou celý svět: „To bychom všichni cestovali. Přítel, fotograf, má sen, že by si pořídil takovou hipísáckou dodávkou a jezdili bychom s ní po světě. Alespoň dokud nám to věk dětí dovolí.“

Peněžitou výhru a šanci splnit si i ty nejdivočejší sny ale bere velmi vážně. „Člověk může být šťastný, když si splní svoje sny, ale jde o to, že ho to může i změnit,“ přemýšlí Veronika. Je si moc dobře vědoma toho, že jsou to právě sny, které nás ženou dopředu a které jsou pro nás tak důležité.

Naštěstí my, fanoušci SAZKY máme snů tolik, že neustále budeme mít něco, co si budeme chtít splnit…
 

Přečtěte si také