Průzkum prozradil, jak jsou na tom se sázením muži a ženy

Kdo umí líp řídit, muži, nebo ženy? A kdo líp vaří, muži, nebo ženy? Zrovna v těchto dvou otázkách jde o věčný souboj pohlaví, který asi nelze úplně změřit. Odpověď na otázku, jestli sázejí víc muži nebo jejich něžné polovičky, ale víme přesně.

Přečtěte si také: Jaké sporty mají Češi nejradši?

Muži si v průměru vsadí devatenáct dní v roce, ženy něco málo přes jedenáct. Na jednu stranu očekávané vítězství mužské populace. 

Nezanedbatelnou úlohu tady hraje fakt, že se sází často na sport a vede fotbal. Ten většina žen pozná podle trávníku, ale proč se fandí zrovna červeným, je pro ně záhadou.
 

Sází každý druhý Američan

Americké fórum The Journal of Gambling Studies testovalo pět tisíc Američanů ve věku čtrnáct až jednadvacet let. Výzkum zjistil, že ve Spojených státech sází téměř každý druhý muž, u žen je to třetina. 

Výzkum přinesl i řadu pozitivních dat. Zhruba šedesát procent rodin vítězů tvrdí, že jsou šťastnější. A naprostá většina ženatých výherců nebo vdaných výherkyň zůstala v manželství. 

Takže samá pozitiva a jistoty. Jak vidíte, sázení se prostě vyplácí po všech stránkách, tak do toho! Zkuste třeba Sportku, vždyť si ji můžete vsadit i online na tomto odkazu.

Přečtěte si také