Jak se žije loterijním milionářům: za výhru uspořádal wrestlingovou show

Bylo mu teprve devatenáct, když vyhrál 35 milionů dolarů, v přepočtu asi 770 milionů korun. Jonathan Vargas je získal v nejoblíbenější americké číselné loterii zvané Powerball. Pro chudého kluka, jehož oba rodiče byli tehdy navíc bez práce, to bylo pohádkové jmění. A tak začal utrácet.

Přečtěte si také: Manželé rozdali většinu své výhry

Doslova přes noc se stal mediální hvězdou. Tvrdil, že mu to není příjemné, některé nabídky na rozhovory i odmítl. Nakonec se ale přece jen proslavil a paradoxně si to způsobil sám. Za část peněz koupil jednu produkční společnost, která vyráběla pořady do televize. Jonathan v tom viděl šanci, jak spojit jeho dvě největší vášně – wrestling a ženy - do jednoho.

Vymyslel show, kterou nazval Wrestlicious a pozdvižení bylo na světě. Celé to bylo o tom, že v aréně zápasily atraktivní ženy. Ještě před uvedením prvního dílu se Jonathana ptala spousta lidí, jestli to jsou dobře utracené peníze. „Myslím, že ano. Čas ukáže. Každopádně to byla ale výborná zkušenost,“ řekl tehdy mladý milionář. 

Nicméně čas ukázal. Show byla po roce z vysílání stažena. Nutno podotknout, že Jonathan měl i ušlechtilé nápady. Finančně zabezpečil nejen své rodiče, ale i nevlastní sourozence. To by mu prý Bůh neodpustil. Právě jemu svoji výhru připisuje. Řekl, že tipovaná čísla byla božím vnuknutím. 

„Už když jsem slyšel první tři čísla, vylítl jsem na zahradu a začal děkovat Bohu, prostě jsem věděl, že jsem uhádl i zbylá tři,“ vzpomíná Jonathan.

Wrestling u nás tak populární není, ale věříme, že třeba o takové fotbalové show možná sníte. A protože jsou sny od toho, aby se plnily, měli byste na tom začít pracovat. V Eurojackpotu se o stovky milionů hraje celkem často, tak co si vsadit online třeba právě teď?

Přečtěte si také