Jak se má britský miliardář po letech? Má luxusní dům a flotilu drahých aut

Brit Neil Trotter žil v malém domě na předměstí Londýna u tak rušné silnice, že ani nemohl pořádně otevřít okno. Až do své čtyřicítky vlastně nijak nevybočoval. Pak ale přišla obří výhra, v přepočtu tři miliardy korun.

Přečtěte si také: U trafikanta Reného se vyhrává

Neil v roce 2014 v mezinárodní hře Euromiliony vyhrál jednu z nejvyšších výher vyplacených ve Velké Británii - 108 milionů liber, více než tři miliardy korun. Co se v jeho životě od té doby změnilo a splnil si své sny?
 

Velký dům, stáje i luxusní auťáky

Jako první věc koupil Neil velký dům s pozemkem 160 hektarů za 150 milionů korun (pro srovnání, jeho bývalý dům, který mu pořídil otec, stál zhruba 5,5 milionu korun). 
 
Dum_600x500.jpg

S partnerkou obývají osm pokojů a na pozemku mají i soukromé jezero. Krátce po výhře Neil prohlásil, že určitě pořídí stáje pro svou partnerku Nicky a sobě několik luxusních vozů. 

„Je spousta dechberoucích aut. Potřebuju opravdu velkou garáž,“ říká s úsměvem po letech Neil. Vlastní několik terénních aut, ale i jedno závodní za miliony korun. 
 

Na den, kdy vyhrál, nikdy nezapomene

Hned po výhře si dal Neil v práci pauzu. A ta se trochu protáhla. Na den, kdy vyhrál, nikdy nezapomene. Pamatuje si přesně, jak se nemohl uklidnit, když si zkontroloval vsazená čísla. 

„Nemohl jsem se vůbec posadit, chodil jsem dokola po místnosti a nevěděl, co se sebou,“ vzpomíná Neil. „Jeden den jste normálně pracující člověk a druhý den si můžete dovolit úplně všechno, na co pomyslíte,“ dodává. 
 
Interier_600x500.jpg

Přestože byl výhrou samozřejmě zaskočený, věřil, že to jednou přijde. „Vždycky jsem věděl, že budu milionář. Když něčemu hodně věříte, prostě se to stane,“ říká Neil. 

Inspirativní příběh, co říkáte? Tak sázejte. Třeba Sportku, kterou si můžete zahrát i online. A kdoví, možná i to vaše štěstí už čeká za rohem.

Autor fotografií: Daily Mail

Přečtěte si také