Díky Eurojackpotu a výhře 22 milionů si Moravan postaví dům snů

Evropská loterie se u nás stává čím dál populárnější. Aby ne, když se v ní pravidelně hraje o miliardy! Eurojackpot si oblíbil i muž ve středním věku z Jihomoravského kraje. I když uhodl „jen” druhé pořadí, na účet mu díky číselné hře přibylo 21 934 149 korun.

Hned, jak si výherce svůj tiket zkontroloval a zjistil, že už brzy bude bohatší o pohádkovou sumu, začal plánovat, jak s penězi naloží. „Už dlouho si přeji bydlet ve vlastním, pokud má ale na dům člověk šetřit z měsíční výplaty, jde to dost ztěžka,” popisuje, s čím se před výhrou potýkal. 
 

„Díky Eurojackpotu nebudu muset převracet každou korunu.”

„Eurojackpot za mě ale starosti, které bych měl s hypotékou, krásně vyřešil. Díky opravdu štědré výhře si navíc budu moct nechat postavit dům bez toho, abych musel převracet každou korunu,” dodává.

O výhře jako první řekl své partnerce a spolu začali plánovat, jak zabezpečí členy své rodiny. „Mám dvě děti, na které budu samozřejmě také myslet. A v blízké době bych rád věnoval nějaké peníze na charitu,” přibližuje další plány výherce. 

Jak sympatický Moravan přiznává, číselné hry sází pravidelně. „Sportka je klasika, pokud se ale jackpot vyšplhá na zajímavou částku, neodolám a vsadím si i Eurojackpot,” říká rozvedený muž.
 

Loterie už dříve muži nadělily 200 tisíc

Podle svých slov sází asi dvakrát měsíčně a pravidelné hraní mu už v minulosti přineslo ovoce úctyhodné velikosti. „Vyhrál jsem už předtím, a to dokonce 200 000 korun,” pochlubil se výherce.

I proto ani na chvíli nepřemýšlel, že by se sázením přestal. „Internet je plný článků o výhercích, kteří si z jackpotu dokázali ukrojit i několikrát za sebou. Takže kdoví, třeba se i na mě znovu usměje loterní štěstí,” uzavírá se smíchem čerstvý milionář.
 

Přečtěte si také: Klikař roku? Australan vyhrál v jednom týdnu dvakrát

Víte, že si své tikety můžete kontrolovat i na internetu nebo v mobilní aplikaci Sazky? Díky naskenování sázenky budete vědět, jestli jste vyhráli, už za pár sekund. Přes aplikaci si ale můžete také vsadit nebo vyhledat nejbližší obchod s terminálem. 

Mobilní Sazka je dostupná pro operační systémy Android a iOS a stáhnete ji na tomto odkazu

Autor fotografie: Chris Goodwin, Pexels

Přečtěte si také