Dovolenkové ráje, kde tráví prázdniny celebrity

Překrásné pláže, neopakovatelné výhledy, jedinečné památky, ale také luxusní jachty, vybrané restaurace a bary i pětihvězdičkové hotely. Víme, které tři destinace si oblíbily jak české, tak i zahraniční celebrity.

Sardinie, Itálie

sardinia_600x500-(1).jpg

Kdo tam jezdí: Karel Gott, George Clooney, Robbie Williams, Katy Perry, Orlando Bloom, Roger Federer

Italskému ostrovu Sardinie se přezdívá Karibik Evropy a my víme proč. Najdete tu kilometry dlouhé pláže s bělostným pískem, smaragdově zbarvené, křišťálově čisté moře a také lány vinic, z jejichž hroznů vzniká tamní vyhlášené víno. 

Sardinii nechybí ani malebné přístavní městečka. Tím nejznámějším je luxusní Porto Cervo, kde se celebrity koncentrují ve velkém. Chybu ale neuděláte ani s městečkem San Teodoro, kam na sezónu přilétají růžoví plameňáci.

Tip: Jako dopravní prostředek po ostrově zvolte skútr. Dostanete se s ním všude a půjčí vám ho na každém rohu. Až se ale budete točit horskými silničkami, dejte pozor, abyste nedopadli jako americký herec George Clooney. Ten se do jízdy na skútru pustil letos v červenci tak vehementně, až nedaleko města Olbia naboural a musel být ošetřen v nemocnici.
 

Maui, Havaj

havaj_600x500.jpg

Kdo tam jezdí: Agáta a David Prachařovi, Madonna, Cameron Diaz, Justin Timberlake, Scarlett Johanson

Maui je druhým největším ostrovem Havaje. Vedle Prachařových se do něj zamilovala třeba hlavní představitelka hollywoodského trháku Prázdniny Cameron Diaz, zpěvák Justin Timberlake nebo majitelka jedněch z nejsvůdnějších rtů filmového plátna Scarlett Johanson. 
 

Přečtěte si také: Zajeďte se ochladit do nejšťastnějších zemí světa

„Na ježdění na dovolenou nemám moc času, když už mi ale nějaký zbude, je mojí první volbou právě Maui na Havaji. To místo prostě miluji,” svěřila se Scarlett Johanson.

Tip: Zajeďte si na katamaránu do mořského parku Molokini Crater, který u potápěčů patří do desítky nejoblíbenějších míst na celém světě. Při šnorchlování tu uvidíte želvy, rejnoky, malé korálové žraloky, ale i obří velryby. V ceně výletu je i all inclusive bufet po celý den.
 

Saint Tropez, Francie

SaintTropez_600x500.jpg


Kdo tam jezdí: Michal David, Helena Vondráčková, Jiří Paroubek, Rod Stewart, Ivana Trump

Ať už si vyberete kterékoliv místo na francouzské riviéře, chybu rozhodně neuděláte. Pro nás, Čechy je ale trefou do černého právě Saint Tropez a své o tom ví i Michal David. „Když už jsem byl v Saint Tropez, nemohl jsem si nechat ujít návštěvu policejní stanice, kterou proslavila série filmů s Louis de Funésem,“ řekl Blesku zpěvák.

Tip: Navštívit pláž Plage de Pampelonne je nutností. Nejen, že její písek vypadá, jako by byl ze zlata, pláž je ale tak čarokrásná, že si ji dokonce vybrala slavná Brigitte Bardot, aby na ní oslavila své čtyřicáté narozeniny. V honbě za celebritami také jistě neuděláte chybu v klubu Le Club 55, který je nejvíc trendy podnikem ve městě.

Přemýšlíte, že byste vyrazili na některé místo po vzoru celebrit? Že už jste na jedné dovolené byli a na druhou vám na účtě už nezbylo? Pokud vyhrajete ve Sportce, tak to přeci nebude žádný problém! 

Zvlášť když se teď hraje doplňková hra Stokrát 2 miliony, která garantuje pět nových dvoumilionářů každé slosování. Vsaďte si třeba online na tomto odkazu.

Přečtěte si také