3 filmy o sázení na dlouhé podzimní večery

Podzim je tu a tak nastává otázka, co s načatým pošmourným večerem. Máme pro vás, fanoušky loterie, hned tři dobré tipy, jak se zimou a tmou naložit.

Přečtěte si také: Milionář ze Zlínska se nejvíc těší, až dá šéfovi na stůl výpověď

Co si pustit film inspirovaný právě sázením? Je jich spousta, někdy jde o příběhy ze života, jindy trochu o nadsázku. Tady je výběr těch nejznámějších.

Může to potkat i vás


Charlie, kterého ztvárnil Nicolas Cage, je sympatický newyorský policista, žádný drsoň, spíš dobrák od kosti. Během jedné pochůzky po městě se s kolegou staví v bistru na jídlo. Když ho chce zaplatit, zjistí, že nemá dost peněz. 

V peněžence má ale vsazený tiket, a tak servírce řekne, že když vyhraje, dá ji polovinu výhry jako spropitné. A ouha, Charlie druhý den vyhrává čtyři miliony a zápletka začíná. 

Šťastný los


Příběh o tom, jak se z výhry štěstím nezbláznit. Kevin vyhraje 370 milionů dolarů. Výhru mu ale společnost potvrdí až po prodlouženém víkendu, a tak se Kevin snaží přežít tři dny, než k tomu dojde. 

Zároveň je mu ale jasné, že až se o tom dozví sousedé, začnou mu klepat na dveře. Proto vymýšlí plán, jak tomu zabránit. A mimochodem, výherní čísla byla 04–32–33–42–45–21. 

Šťastná čísla


John Travolta alias Russ pracuje jako televizní „rosnička“ a díky předpovědi počasí se stane lokální hvězdou. Kromě toho provozuje půjčovnu sněžných skútrů, ale je to právě počasí (teplá zima), které ho přivede skoro na mizinu. 

Spolu se svou partnerkou, která moderuje losování čísel vymyslí plán, jak oklamat loterii a zbohatnout. 

Až budete mít filmy, které jsou mnohdy inspirované skutečnými příběhy, zhlédnuté, nejspíš budete mít neodolatelnou chuť si vsadit. 

Zkuste třeba novinku ze stáje Sazky, hru Rychlé kačky. Každou minutu si s nimi můžete zahrát až o 2 miliony korun a vsadit si navíc jde i online na tomto odkazu.

Přečtěte si také